LG Stylus 2 Plus officieel met verbeterde specificaties

LG heeft de Stylus 2 Plus aangekondigd welke de huidige LG Stylus 2 moet opvolgen welke in februari op de markt verscheen. De Plus beschikt over een aantal flinke verbeteringen ten opzichten van de Stylus 2. 

lg-stylus-2-plus

In China is de nieuwe Stylus 2 per direct te koop, in Nederland moeten we nog even wachten op het exemplaar. Als het gaat om verbeteringen is het scherm het meest opvallend, zo is de resolutie verbeterd van 1280×720 pixels naar 1920×1080 pixels.

Het 5,7 inch grote toestel komt met een ingebouwd pennetje welke tevens is te gebruiken voor een aantal unieke functionaliteiten. Het verschil in vergelijking met de eerder aangekondigde Stylus 2 zit hem vooral in de processor, resolutie, camera en het werkgeheugen. Zo beschikt de smartphone over een 1,4Ghz octacore processor en 2GB aan RAM. Ook is er een 3GB van de LG Stylus 2 Plus. Of deze variant ook naar Nederland komt is vooralsnog onduidelijk. Ook is de vingerafdrukscanner nieuw bij de Stylus 2 Plus.

Camera upgrade

Ook op cameragebied is de LG Stylus 2 Plus een verbetering. Zo is de 13 megapixel sensor vervangen voor een 15-megapixelcamera. Zowel aan de voor als achterzijde zijn er flitsers aanwezig.

Beschikbaarheid

LG heeft nog geen verkoopadviesprijzen gecommuniceerd voor de LG Stylus 2 Plus smartphone. Het is te verwachten dat de smartphone voor het einde van de maand in Nederland verkocht zal worden.

Vorig artikelAcer komt met V9800 4K UHD home cinema projector
Volgend artikelMicrosoft en Porsche werken aan Windows 10 laptop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in