Facebook Messenger: Binnenkort de enige mogelijkheid om te chatten

Facebook Messenger is de messenger dienst welke wordt gebruikt in combinatie met Facebook. Nu kan je nog eenvoudig chatten via de mobiele versie van Facebook. Maar binnenkort is dat niet meer mogelijk, aangezien Facebook de Messenger app gaat verplichten. 

facebook-messenger

Chatten met Facebook-vrienden via de mobiele versie van Facebook is vooralsnog gewoon mogelijk. Maar binnenkort zal dit spoedig veranderen. Gebruikers moeten straks verplicht de Messenger app installeren.

Al een tijdje is de functie niet meer aanwezig in de Facebook app voor de smartphones. Maar via de browser is het vooralsnog nog mogelijk om te kunnen chatten. Daar komt snel een einde aan, als het aan Facebook ligt. Amerikaanse gebruikers krijgen de melding van het platform dat ze moeten overstappen op de Messenger applicatie.

Er is wel een reden voor volgens de website, zo is ervoor gekozen om de beste chat-ervaring te kunnen bieden. In 2014 is er behoorlijk veel kritiek geweest over het verwijderen van de functionaliteiten in de app. Wanneer gebruikers echt niet meer via de web-versie kunnen chatten, is vooralsnog onduidelijk.

 

Vorig artikelSamsung introduceert krachtige Galaxy S7 Active smartphone
Volgend artikelCortana komt deze zomer naar de Xbox One

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in