Albert Heijn zet virtual reality in voor dino’s spaaractie

De Albert Heijn heeft in Nederland een nieuwe spaaractie welke is gericht op dino’s. De AH maakt slim gebruik van virtual reality. Bij elke besteedde 10 euro krijg je vier plaatjes welke je via virtual reality tot leven kan brengen.

Albert Heijn Dino spaaractie

In totaal zijn er 160 plaatjes te bemachtigen. Vanaf 6 juni 2016 tot er met 3 juli worden de plaatjes uitgegeven bij de Albert Heijn. Een aantal dino’s zijn tot leven te wekken via virtual reality. Dit is mogelijk met de AH Dino’s app.

Met de augmented reality plaatjes zie je de dino die op je plaatje staat jouw wereld binnenlopen. Hij kan op je tafel of hand lopen, rondvliegen. Hiervoor heb je alleen de app nodig en de AR-VR plaatjes.

Hoe werkt de Albert Heijn Dino’s spaaractie?

Dino-spaaractie

Wanneer je via de app het plaatje zal scannen en de content zal bekijken met een los verkrijgbare VR-headset of Google Cardboard komen de dino’s tot leven. Voor de VR toepassing is een speciale bril nodig. Albert Heijn verkoopt VR-brillen van karton of plastic, de kartonnen variant wordt bij de AH verkocht voor 2,49 terwijl de luxere variant wordt verkocht voor 6,99 euro. In samenwerking met Freek Vonk is er een verzamelalbum samengesteld waarin je alle plaatjes kan bewaren, ook is er meer informatie is het verzamelalbum te vinden over de dino’s.

Gratis download

Het is de eerste keer dat er een spaaractie in augmented en virtual reality wordt gebracht. De AH Dino’s app is gratis te downloaden voor iOS en Android.

Vorig artikelFoto’s tonen Lenovo’s Project Tango smartphone
Volgend artikelBetalen in de toekomst met een NFC-simkaart

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in