Apple werkt aan vernieuwde App Store met abonnementen

Tijdens het aankomende WWDC zal Apple naar verwachting een compleet nieuwe App Store presenteren. Phil Schiller heeft tegenover The Verge meer details laten weten over de aankomende veranderingen in de App Store. 

app-store-van-apple

Qua design zal de App Store niet veranderen, maar wel komen er een aantal nieuwe functionaliteiten, waaronder een feature voor abonnementen en een mogelijkheid om te adverteren en een nieuwe abonnementsvorm.

Het WWDC event van Apple gaat maandag van start. Tijdens dit evenement krijgen we meer te zien over de software van Apple waar op dit moment aan wordt gewerkt. Naar verwachting krijgen we tijdens het WWDC event ook meer te zien over iOS 10.

Advertenties en abonnementen

Binnen de app store komt er een advertentie mogelijkheid. Hier kunnen adverteerders op bieden om en app zo eenvoudig en snel te promoten. Apple zal ook de mogelijkheid introduceren voor abonnementen om zo eenvoudig apps in een abonnement vorm te kunnen afsluiten, hierdoor betaal je niet in een keer het volledige bedrag. Dit is vooral interessant voor apps welke regelmatig nieuwe content toevoegen.

 

Vorig artikelLenovo PHAB 2 Pro smartphone officieel
Volgend artikelMotorrijden met de meest recente elektronische technieken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in