WWDC 2016 Livestream: Zo volg je alle aankondigingen van Apple

Vanavond om 19:00 Nederlandse tijd gaat het WWDC van start. Dit jaar verwachten we een aantal nieuwe producten, iOS 10, OS X, WatchOS en mogelijk ook een nieuwe tvOS. Uiteraard kan je live kijken via een livestream. 

wwdc-2016

WWDC 2016 livestream

Om 19:00 uur Benelux-tijd (CET) begint Apple’s presentatie het WWDC 2016. Tijdens het evenement zal Apple meer informatie vrijgegeven over de aankomende softwareplannen van het bedrijf. Mogelijk wordt er meer informatie vrijgegeven over iOS 10, OS X 10.12 en de software voor de Apple Watch. Uiteraard zullen wij ook nieuws berichten plaatsen op onze website over het WWDC 2016 en alle aankondigingen.

Uiteraard zullen wij ook verslag doen van de vele nieuwe producten en aankondigingen. Als je in het bezit bent van een Apple-apparaat, is het eenvoudig om de livestream te bekijken. Wanneer je beschikt over minimaal iOS 10 kan je via de livestreampagina eenvoudig het evenement bekijken. De livestream is te bekijken via de website van Apple.

Apple livestream kijken voor Windows

Ook met Windows is het mogelijk om de stream te bekijken. Wanneer je beschikt over Windows 10 en Microsoft Edge kan je eenvoudig de livestream bekijken. Dat is mogelijk vanaf deze website.

Draai je een oudere versie van Windows? Dan kun je VLC Media Player gebruiken. Gebruik hiervoor de volgende VLC link: http://p.events-delivery.apple.com.edgesuite.net/15pijbnaefvpoijbaefvpihb06/m3u8/atv_mvp.m3u8

 

Vorig artikelExclusief Xbox One S: Nieuw exemplaar met 2TB en 4K UHD
Volgend artikelMicrosoft koopt LinkedIn voor 26,2 miljard dollar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in