Nieuwe Nexus smartphone beschikt over Snapdragon 821 chipset

Al langere tijd gaan er geruchten over een nieuwe Nexus smartphone welke in samenwerking met Google uitgebracht zal worden. De nieuwe Nexus smartphone welke door HTC ontwikkeld zal worden zal volgens de geruchten beschikken over een Snapdragon 821 chipset, dit is de opvolger van de Snapdragon 820. 

Huawei-Nexus-6P

HTC zou aan twee toestellen werken die inmiddels codenamen S1 “Sailfish” en M1 “Marlin” gekregen hebben. De Marlin is naar verwachting de nieuwe Nexus smartphone welke de beschikking heeft over een Snapdragon 821 chipset. De smartphones zouden gebaseerd zijn op de huidige HTC 10 van HTC.

De Snapdragon 821 is een nieuwe chipset waar momenteel aan gewerkt wordt. Volgens geruchten wordt er momenteel ook gewerkt aan een Snapdragon 823 chipset. Deze wordt hoogstwaarschijnlijk gebruikt in de Galaxy Note 7 en Note 7 Edge.

Nieuwe Nexus smartphones

Over de nieuwe Nexus smartphone is nog veel onduidelijk, wel is het zo goed als zeker dat Huawei of HTC de nieuwe smartphones zullen produceren. Ook zou het goed kunnen zijn dat Google besluit om met beide merken samen te gaan werken voor de Nexus smartphones. De Nexus 6P is een groot succes.

Vorig artikelNextbit verlaagt prijs Robin Cloud smartphone
Volgend artikelKPN start test met televisie- uitzendingen in 4K-kwaliteit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in