BitTorrent Now: Is het een Popcorn Time alternatief?

BitTorrent heeft een nieuwe dienst vrijgegeven, het gaat hierbij omĀ BitTorrent Now. Met deze dienst is het voor de gebruikers mogelijk om op een eenvoudige manier muziek en video’s te kunnen streamen. Kan je de dienst zien als een Popcorn TimeĀ alternatief?

2c-bt-now-device-tv.0

BitTorrent Now verschijnt voor verschillende apparaten, waaronder voor smartphones, tablets en de Apple TV. Contentmakers kunnen zelf bepalen hoe ze via de dienst inkomsten generen, zo kan de content gratis aangeboden worden of tegen een vergoeding.

Popcorn Time alternatief?

BitTorrent Now kan je niet echt zien als een Popcorn Time alternatief. Ook is de dienst volledig legaal aangezien de content zelf wordt geĆ¼pload door de makers van de content.Ā 2b-bt-now-device-phones.0

BitTorrent Inc. heeft laten weten dat content makers in ieder geval 70 procent van de opbrengsten zelf mogen behouden. BitTorrent is bij de meeste bekend als torrent-programma, maar met de streaming dienst is het een compleet andere richting in gegaan. Alles wat er is te vinden op de dienst, wordt geĆ¼pload door de maker van de content. Vooral voor kleine artiesten en film makers kan BitTorrent Now interessant zijn.Ā Veel van de content in de applicatie is volledig gratis te beluisteren of te bekijken, ook is er betaalde content te vinden of met een verplichte reclame.

Beschikbaarheid

BitTorrent Now is gratis te downloaden voor de verschillende platformen, waaronder voor de smartphones, tablets en de Apple TV.

Vorig artikelSimyo luistert het best naar haar klanten
Volgend artikelHTC brengt Sense 8 interface naar andere merken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in