Wileyfox presenteert goedkope Spark smartphones

Wileyfox is nog niet zo heel lang op de markt, toch heeft het bedrijf al verschillende smartphones uitgebracht. Vooral de 5-inch Wileyfox Swift heeft het goed gedaan. Vandaag heeft het bedrijf een drietal nieuwe smartphones uitgebracht, het gaat hierbij om de Spark, Spark+ en de Spark X smartphone. 

1920px_SPARK - wf_sparks_x2

Tijdens een evenement in Londen zijn de drie nieuwe smartphones uitgebracht. Vorig jaar heeft het bedrijf de Swift en de Storm uitgebracht. Alle modellen welke vandaag zijn uitgebracht beschikken over CyanogenOS 13, deze versie is gebaseerd op Android 6.0.1.

Spark

De Spark is de goedkoopste variant welke wordt verkocht voor een bedrag van 119,99 euro. WileyFox heeft de Spark uitgerust met een 5-inch exemplaar welke beschikt over een resolutie van 1280×720 pixels. Onder de motorkap is er een MediaTek MT6735-variant te vinden met een maximale kloksnelheid van 1,3Ghz. Verder is er 1GB aan RAM te vinden en 8GB interne opslag.

Spark X en Spark +

Spark-XDe Spark+ en de Spark X zijn smartphones met betere hardware. Zo beschikken deze twee smartphones over 16GB aan opslag, 2GB RAM en een 13 megapixel camera. De Spark+ wordt verkocht voor 149,99 euro. De Spark X is de meest grote variant welke beschikt over een 5,5-inch scherm met een resolutie van 1280×720 pixels. Ook qua accu is er een verbetering aangezien er een 3000mAh exemplaar aanwezig is. De WileyFox X wordt verkocht voor 169,99 euro.

Vorig artikelSpecificaties Honor 8 smartphone online
Volgend artikelHuawei komt op 1 september met nieuwe smartphones

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in