Huawei komt op 11 juli met nieuwe Honor 8

De Honor 8 wordt de nieuwe smartphone van Honor welke de Honor 7 moet opvolgen. Uit een aankondiging op de Chinese site van Honor blijkt dat de smartphone op 11 juli gepresenteerd zal worden. 

honor-8-tenaa

Specificaties Honor 8

De Honor 8 is de afgelopen weken al regelmatig opgedoken in het geruchtencircuit. Op de website heeft Honor nu laten weten dat het toestel op 11 juli in China gepresenteerd zal worden.

Over de Honor 8 smartphone is inmiddels al alles bekend. Dit komt vooral door de keuringsinstantie Tenaa. In grote lijnen heeft de smartphone veel weg van de Huawei P9 smartphone. Volgens de keuringsinstantie is er een 5,2-inch Full HD scherm aanwezig.

Onder de motorkap zou er een 2,3Ghz Kirin 950 chipset aanwezig zijn met een 2,3 Ghz processor. Verder zou de smartphone beschikken over een 4GB werkgeheugen module. Op cameragebied is de Honor 8 uitgerust met een dubbele 12-megapixelcamera aan de achterzijde en een 8-megapixel frontcamera uitgerust. Het is te verwachten dat de nieuwe Android smartphone van Honor ook in Nederland verkocht zal worden.

Vorig artikelT-Mobile gaat snelheid 4G verhogen naar 300 Mbps
Volgend artikelAndroid N gaat verder als Android Nougat

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in