Windows 10 nog enkele weken gratis te downloaden

Blijf je Windows 10 maar uitstellen? Dan is het toch interessant om alsnog de update te installeren. Windows 10 kan je nog ongeveer 4 weken gratis installeren. Het ziet er naar uit dat Microsoft het aanbod van de gratis Windows 10 upgrade niet zal verlengen na ongeveer 4 weken. Windows1029 juli is echt de laatste dag voor de update. Het is ook niet verwonderlijk dat Microsoft zal stoppen met de gratis update naar Windows 10. Met de gratis update haalt Microsoft veel omzet weg bij de partners welke hardware uitbrengen. Veel minder mensen kopen een nieuwe computer, dit komt ook door de gratis update van Windows 10 en de huidige ontwikkelingen van de hardware. Veel consumenten zien nauwelijks verbetering in de ontwikkelingen welke worden gemaakt op computer gebied.

350 miljoen Windows 10 gebruikers

Inmiddels hebben zo’n 350 miljoen mensen de stap gezet. Voornamelijk omdat de update geheel gratis is te downloaden. De update is nog 4 weken gratis te downloaden. Uiteraard kunnen er altijd goede redenen zijn om de stap naar Windows 10 niet te zetten. Bijvoorbeeld als de hardware niet geschikt is voor Windows 10 of dat er oudere software wordt gebruikt.

Windows 7 is ook nog prima te gebruiken en wordt voorlopig gewoon nog voorzien van beveilingspatches. Windows 10 steekt technisch beter in elkaar dan Windows 7. Zo beschikt Windows 10 over vele nieuwe functionaliteiten en is een stuk moderner. Op 2 augustus komt Microsoft met een grote Windows 10 update.

 

 

Vorig artikel‘BMW gaat met Intel zelfrijdende auto ontwikkelen’
Volgend artikelGratis variant Evernote wordt behoorlijk beperkt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in