Xiaomi komt dit jaar met high-end smartphone van 600 dollar

Xiaomi staat tegenwoordig bekend om de goedkope producten en goede kwaliteit. Liwan Jiang, mede-oprichter van Xiaomi, heeft laten weten dat het bedrijf dit jaar een duurdere smartphone op de markt zal brengen. Het gaat hierbij om een smartphone welke wordt verkocht voor 600 dollar. 

Xiaomi-Mi-5Xiaomi

Xiaomi is nog maar zes jaar oud, toch weet het bedrijf vele miljoenen smartphones te verkopen. Dit komt vooral door de zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. De Mi Note 2 is een goed voorbeeld, deze smartphone zal binnenkort verschijnen en beschikt over een Snapdragon 820 of 821-quadcore processor.

Ook is er waarschijnlijk 4 of 6GB aan RAM te vinden in het toestel. Qua scherm heeft de smartphone naar verwachting de beschikking over een 5,7-inch quad-HD scherm met een drukgevoelig paneel. Zeker gezien de specificaties behoorlijk high-end. Het toestel zal verkrijgbaar zijn vanaf €376. De duurdere variant zal verkocht worden vanaf €526.

High-end smartphone

Liwan Jiang heeft het over een smartphone welke voor 600 dollar beschikbaar zal komen. Of het hierbij gaat om de duurdere variant van de Mi Note 2 is vooralsnog onduidelijk. De smartphone zal binnenkort verschijnen en beschikt uiteraard over zeer krachtige hardware. Het toestel zou mogelijk op de IFA-beurs verschijnen.

 

Vorig artikel‘iPhone 7 krijgt minimaal 32GB opslagruimte’
Volgend artikelNintendo gestart met uitrol Pokémon Go voor Android en iOS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in