Pokémon GO voor Android ontvangt eerste update

Niantic Inc. heeft de eerste update voor Pokémon Go uitgebracht. De Android app heeft na de eerste iOS update ook een nieuwe versie ontvangen. Het gaat hierbij om een update naar versie 0.29.2. Goed nieuws is voor de Android 7.0 Nougat gebruikers, met de nieuwe versie is het mogelijk om de app te installeren op Android 7.0. Pokemon-Go-logo

Pokémon Go Update

De update is de eerste update voor de Android app sinds de release van de populaire game. Er zijn niet al te grote verbeteringen toegepast, het gaat vooral om een aantal bugs. Zo kunnen Android 7.0 gebruikers de app nu ook gewoon installeren. Ook werkt de app op toestellen met een Intel x86 processor.

Volgens Android gebruikers is de game na de update vooral stabieler geworden, zo zijn er minder vaak vastlopers en gaat het inloggen net wat sneller dan voorheen.

PokéMon GO APK downloaden

In Nederland moeten we nog even wachten op de officiële release, naar verwachting zal het niet al te lang meer duren voordat PokéMon GO ook in Nederland beschikbaar komt. Wel kan je de game inmiddels al eenvoudig op Android installeren via een APK bestand. Via APKMirror is de game te downloaden.

Vorig artikelWhatsApp werkt vanaf 31 december niet meer op oudere devices
Volgend artikelWindows 10 Enterprise dit jaar nog te huur per maand

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in