Meizu onthuld nieuwe MX6 smartphone

Meizu heeft vandaag een nieuwe smartphone op de markt gebracht, het gaat hierbij om de nieuwe Meizu MX6 welke de MX5 moet opvolgen. De smartphone beschikt over goede specificaties en heeft een metalen behuizing. 

Meizu-MX6-grijsDe Meizu MX6 valt qua prijs in het middensegment en wordt verkocht voor 1999 yuan in China, omgerekend is dit ongeveer 270 euro. Wel wordt verwacht dat de smartphone in Europa duurder zal worden.

Meizu heeft de MX6 uitgerust met een 5,5-inch Full HD scherm. Onder de motorkap is er verder 4GB aan RAM aanwezig en een Helio X20 processor van MediaTek. Aan de achterzijde van de smartphone is de kwalitief goede camera aanwezig van Sony, het gaat hierbij om de IMX386. Volgens Meizu is de sensor te vergelijken met het exemplaar in de Galaxy S7 van Samsung.

Verder heeft de smartphone ondersteuning voor dual-sim en is opladen mogelijk via USB C. De Meizu MX6 komt uit in de kleuren grijs, zilver, goud en roze. Wanneer de smartphone naar Nederland komt is vooralsnog onduidelijk.

Vorig artikelNetflix trekt minder nieuwe abonnees dan verwacht
Volgend artikelSeagate brengt 10 terabyte Barracuda Pro-schijf op de markt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in