Honor Note 8: Flinke smartphone met 6,6-inch scherm

Het is inmiddels al wel duidelijk dat Honor werkt aan een nieuwe smartphone. De Honor 8 Note is naar verwachting een van deze smartphones. Uit uitgelekte beelden blijkt dat de smartphone zal beschikken over een 6,6-inch scherm. 

Honor Note 8-image

De nieuwe smartphone van Honor verscheen bij de Chinese TENAA, daarom zijn er enkele afbeeldingen en specificaties van de smartphone verschenen. Het zal hierdoor ook niet al te lang meer duren voordat Honor de smartphone zal uitbrengen.

Het lijkt erop dat Honor zijn 6,6 inch toestel binnenkort op de markt zal brengen. De Honor Note 8 zal modelnummer EDI-AL10 meekrijgen, het meest opvallende is het flinke 6,6-inch scherm met een QHD resolutie. Onder de motorkap is er een Kirin 950-octa-core processor aanwezig in combinatie met 4GB aan RAM. Naar verwachting is er standaard 64GB aan opslag te vinden wat je mogelijk eenvoudig kan uitbreiden via een microSD aansluiting. De 4400mAh accu moet zorgen voor de stroom.

Beschikbaarheid Honor Note 8

Vooralsnog is er niks bekend over de adviesprijs van de nieuwe Honor 8 Note smartphone. Of de smartphone ook naar Nederland komt is vooralsnog onbekend. Waarschijnlijk wordt de smartphone op 1 augustus gepresenteerd tijdens een evenement.

Vorig artikelMicrosoft profiteert van groei clouddiensten
Volgend artikelNieuwe iPhone 7-video toont behuizing in drietal kleuren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in