Superbook verandert Android-smartphone in laptop

De Superbook is een nieuwe accessoire waarmee je van een Android smartphone eenvoudig een laptop kan maken. Het product is verschenen op kickstarter en wordt verkocht voor slechts 99 dollar. 

Superbook

Superbook: Hoe werkt het?

De Superbook heeft een 11,6 inch HD-scherm, intern is er weinig hardware te vinden aangezien de volledige resources van de smartphone worden gebruikt. Het apparaat heeft verder een toetsenbord en touchpad. Via een eenvoudige connectie is het mogelijk om de smartphone te koppelen aan de Superbook.

Via de USB-poort is het mogelijk om de Android smartphone te koppelen aan het grotere scherm van de Superbook. Voor de resources maakt de Superbook gebruik van de smartphone kracht, ook wordt de internetverbinding van de smartphone gebruikt.

Wel is er goed nagedacht over de accuduur van de Superbook. De laptopbehuizing heeft namelijk wel een accu waardoor hij het ruim 8 uur moet volhouden.

Android 5.0

Er zijn een aantal vereisten waaraan de smartphone moet voldoen. Zo moet de smartphone minimaal op Android 5.0 draaien en beschikken over een dualcore processor met 1.5GB aan RAM.

De prijs is interessant, voor ongeveer 125 euro kan je de goedkoopste variant bestellen inclusief verzending. Wel moet je nog even geduld hebben voordat je aan de slag kan met het product, de levering start in februari 2017.

Vorig artikelWindows 10 upgrade: Tot 29 juli is het volledig gratis
Volgend artikelInternetdrone Aquila van Facebook maakt eerste test vlucht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in