Holofone: Android, Windows 10 en ingebouwde projector

Het Chinese bedrijf Akyumen heeft een nieuwe smartphone onthuld, het gaat hierbij om de nieuwe Holofone. Dit toestel heeft een flink scherm met een formaat van 7-inch. Wel zijn er een aantal unieke functionaliteiten aanwezig. 

Akyumen Holofone 1

Holofone:

De smartphone beschikt naast Android ook over Windows 10, het gaat hierbij om de desktopversie van Windows 10. Ook is hij voorzien van een ingebouwde protector. Het 7-inch scherm heeft een resolutie van 1920×1080 pixels. De ingebouwde projector kan een beeld projecteren met een resolutie van 1280×720 pixels, verder biedt de projector 25 lumen en een maximaal diagonaal van 100 inch.

Onder de motorkap is er een krachtige Intel Atom x5-Z8300 quad-core processor te vinden met 4GB aan RAM en 128GB interne opslagruimte.

Beschikbaarheid:

De Akyumen Holofone is op dit moment te pre-orderen in het wit/zilver en in het zwart/zilver voor een bedrag van 50 dollar. Ook zijn er een aantal pakketten beschikbaar met een aantal accesoires, zoals een Bluetooth speaker, gamecontroller en een standaard.

Vorig artikelNexus 5 krijgt geen update naar Android 7.0
Volgend artikelGoPro Hero 5 en Karma Drone nog voor de feestdagen te koop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in