Windows 10 Insider Build 14901 beschikbaar

Microsoft heeft direct na de lancering van de nieuwe Anniversary update een nieuwe Insider Build uitgebracht, het gaat hierbij om Build 14901. De nieuwe Build beschikt over een aantal nieuwe functionaliteiten waaronder een notificatiesysteem voor de verkenner en aanpassingen aan de core. 

windows-10-anniversary-start-menuDe nieuwe functie is met name gericht op Windows 10-gebruikers welke nog niet zo bekend zijn in het besturingssysteem. Microsoft wil via het notificatiesysteem tips meegeven over de werking.

Build 14901 is de eerste build die in het Insider-programma werd vrijgegeven na 1607. Er zullen niet al teveel nieuwe functionaliteiten uitkomen. Het ligt vooral op het maken van structurele veranderingen aan de core. Er zijn nog wel een aantal bugs aanwezig. Zo crasht Acrobat Reader direct en werken er meerdere apps niet in combinatie met de nieuwe Insider Build. De nieuwe build is dan ook alleen vrijgegeven voor de Fast Ring, de testers welke met de eerste versie aan de slag willen gaan.

 

Vorig artikelVerlenging voor Windows 7 en Windows 8.1 ondersteuning
Volgend artikelWhatsApp laat gebruikers berichten naar meerdere personen sturen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in