Motorola Moto E3 vanaf volgende week naar Nederland

De Motorola Moto E3 is vanaf begin september te koop in Nederland. Via verschillende webshops in Nederland is de smartphone te koop. moto-e3Het is een tijdje stil geweest bij Motorola na de overname door Lenovo. De nieuwe Moto E3 is een nieuwe budgetsmartphone welke beschikt over een aantal interessante specificaties. De adviesprijs is met zijn 129 euro zeer goed te noemen.

Onder de motorkap van het toestel zit een 1GHz quad-core chipset van MediaTek in combinatie met 1GB aan werkgeheugen en 8GB aan intern opslaggeheugen, uitbreiden kan eenvoudig met microSD ondersteuning. De smartphone heeft verder de beschikking over een 5-inch scherm met een resolutie van 1280×720 pixels. Aan de achterzijde van de smartphone is er een 8 megapixel camera te vinden, aan de voorzijde is er een 5 megapixel camera te vinden.

Beschikbaarheid Motorola Moto E3

Motorola heeft met de Moto E3 een interessante smartphone op de markt gebracht. Zeker voor 129 euro krijg je behoorlijk veel smartphone. Het bijna kale Android systeem is ook een voordeel. Ook is te verwachten dat de smartphone een upgrade zal krijgen naar Android Nougat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here