HTC komt dit jaar met Desire 10 Pro en Desire 10 Lifestyle

HTC komt dit jaar nog met twee nieuwe HTC smartphones. Het zou hierbij gaan om de smartphone welke zich richten op het middensegment van de markt. Naar verwachting komen de smartphones binnen zes weken op de markt. 

htc-desire-10-pro-wit-768x677Volgens bronnen zou het gaan om de Desire 10 Pro en Desire 10 Lifestyle. Inmiddels zijn er van de Desire 10 Lifestyle al enkele details verschenen. Zo krijgt de smartphone een 5,5-inch scherm met een HD-resolutie van 1280×720 pixels. De Lifestyle variant van de Desire 10 zal beschikken over een aantal verschillende kleuren.

De smartphone krijgt een 5,5 inch scherm met een HD-resolutie van 720×1280 pixels. Onder de motorkap is er een nog onbekende Snapdragon processor te vinden welke wordt bijgestaan door 3GB aan RAM en 32GB interne opslag. De camera aan de achterzijde is een 13 megapixel exemplaar met een LED-flitser, aan de voorzijde is er een 5 megapixel exemplaar te vinden. Over de nieuwe HTC Desire 10 Pro is nog maar weinig bekend, het ziet er naar uit dat het gaat om een krachtigere smartphone welke beschikt over meer RAM en een snellere processor. Volgens bronnen heeft HTC voor 20 september een evenement op de planning staan waar de nieuwe smartphones uitgebracht zullen worden.

Of de nieuwe Desire 10 Pro en Desire 10 Lifestyle ook naar Nederland komen is vooralsnog onbekend.

 

Vorig artikel‘Tesla Model S en Model X krijgen grotere accu’
Volgend artikelMicrosoft gaat Windows 7 en Windows 8.1 updates bundelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in