Nokia komt eind dit jaar met nieuwe tablets en smartphone

Nokia heeft al twee jaar geen nieuwe smartphones op de markt gebracht, dit komt vooral door de overname van Microsoft. het Finse HMD werkt aan een grootse comeback met drie of vier nieuwe smartphones of tablets. 

nokia-p1-lekOoit was Nokia het populairste merk binnen de telefoon-markt. Nokia kon net zoals BlackBerry de ontwikkelingen niet bijhouden van Android en iOS. Inmiddels zijn iOS en Android niet meer weg te denken. In 2014 heeft Microsoft de smartphone divisie overgenomen. Hierdoor mocht Nokia twee jaar geen Nokia smartphones meer uitbrengen.

Android smartphones en tablets

Ondertussen is Nokia’s smartphone divisie overgenomen door het Finse HMD. Aan het einde van het derde kwartaal van dit jaar mogen er weer smartphones uitgebracht worden. Het zal hierbij gaan om een aantal tablets en smartphones welke beschikken over Android.

Volgens eerdere geruchten werkt Nokia aan twee nieuwe high-end smartphones welke beschikken over een nieuwe Snapdragon 820 chipset. De smartphones hebben allebei een metalen behuizing en draaien standaard op Android.

Vorig artikelPokémon Go en valsspelen? Een blokkade voor altijd is mogelijk
Volgend artikelTopmodel iPhone 7 krijgt 256GB interne opslag

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in