Google maps kan nu bijhouden waar je Pokémon hebt gevangen

Google heeft een nieuwe functie toegevoegd aan Google Maps. Met de nieuwe functie is het eenvoudig om precies te kunnen bijhouden waar je Pokémon hebt gevangen.

Nog altijd is Pokémon Go in Nederland een grote hype, wel is er een afnemend aantal actieve gebruikers zichtbaar. Dit komt vooral door de functionaliteiten welke aanwezig zijn. De game is vooralsnog erg beperkt qua functionaliteiten. Wel heeft Niantic Labs een aantal grote functionaliteiten op de planning staan. Zo moet het in toekomstige updates mogelijk worden om te kunnen ruilen en het gevecht aan te gaan met andere trainers. Eind vorige week verscheen de Buddy Pokémon functionaliteit.

Google Maps

Google Maps heeft een nieuwe functie uitgebracht welke slim is gekoppeld aan de hype. Het is in Google Maps nu mogelijk om je speelsessie op Google Maps te kunnen bijhouden. Via de Google Maps tijdlijn functionaliteit is het mogelijk om te bekijken waar je allemaal bent geweest in de afgelopen jaren. Wanneer je GPS actief aan staat is het mogelijk om zeer gericht de afgelopen jaren terug te kijken. google-maps-pokemon

Sinds vandaag kan je met de tijdlijn-functie ook bijhouden waar je Pokémon hebt gevangen. Voor de fanatieke Pokémon Go gebruiker kan deze functionaliteit erg handig zijn. Wel moet je achteraf de status veranderen in Google Maps. Of Google op termijn ook automatisch de Pokémon Go activiteiten gaat bijhouden is vooralsnog onduidelijk.

 

Vorig artikelSamsung komt met nieuwe slimme broekriem WELT
Volgend artikel‘iPhone 7 en iPhone 7 Plus krijgen vijf kleurenopties’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in