iOS 10-update laat iPads en iPhones vastlopen

Zojuist heeft Apple de nieuwe iOS 10 update vrijgegeven voor de iPhones en iPads. Toch lijkt het bij vele niet helemaal goed te gaan. Veel gebruikers melden problemen met de installatie van de nieuwe. Op Facebook en Twitter verschijnen vele melding over vastlopende iPhone’s en iPads. De enige oplossing is door je iDevice te herstellen via iTunes. 

Problemen na installatie update

De problemen ontstaat na de installatie van de iOS 10 installatie via de over-the-air methode. Tijdens het updaten lopen een aantal toestellen volledig vast. De enige mogelijkheid om je iPhone of iPad te herstellen is door deze aan iTunes te hangen en in de herstelmodus te hangen. Hierna kan de update verder geïnstalleerd worden.

Het probleem lijkt zich vooral te richten op de devices welke beschikken over een A9-chipset. Het gaat hierbij vooral om de nieuwe iPhone 6S en iPhone 6S Plus smartphone. Ook de iPhone SE maakt gebruik van deze chip.

Vooralsnog lijkt de enige oplossing om de iPhone of iPad te koppelen aan iTunes en deze volledig resetten. Meer informatie is vooralsnog onduidelijk over de problemen. Herstellen kan alleen via versie 12.5.1 van iTunes, deze niet versie is vanaf vandaag te downloaden.

 

VIAiCulture
Vorig artikelSamsung overweegt deactivatie Note 7 smartphone
Volgend artikeliOS 10 beschikbaar: Zo download je de update

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in