HTC Desire 10 Lifestyle en Pro smartphone uitgebracht

HTC heeft vandaag de langverwachte HTC Desire 10 Lifestyle en Pro smartphone uitgebracht. De nieuwe smartphones beschikken over interessante specificaties en hebben een relatief forse adviesprijs. 

htc-desire-10-pro-zwartDe HTC Desire 10 Pro is de betere van de twee smartphones. HTC heeft laten weten dat de smartphone beschikt over een 13-megapixelcamera aan de voorzijde. Bovendien heeft deze front-camera de mogelijkheid om een 150-graden panorama te maken. De achterkant is voorzien van een 20-megapixelcamera met laser autofocus.

De Desire 10 Lifestyle beschikt over een interessante design met veel gouden lijnen. Aan de achterzijde is er een camera te vinden welke licht uitsteekt. De specificaties van de Lifestyle zijn een behoorlijke tegenvaller. Zo beschikt het 5,5-inch scherm over een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Onder de motorkap is er een Snapdragon 400-chipset te vinden van Qualcomm. Inmiddels is deze chipset al ruim 3 jaar oud.

De prijs is zeker gezien de concurrentie behoorlijk aan de prijs. De Lifestyle wordt in Nederland verkocht voor een bedrag van 349 euro.

HTC Desire 10 Pro

De  HTC Desire 10 Pro is de betere variant welke de beschikking heeft over een 5,5-inch scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels. Aan de achterzijde is er een 20 megapixel-camera te vinden terwijl er aan de voorzijde een 13-megapixel exemplaar aanwezig is.

Onder de motorkap is er een Helio P10-processor van Mediatek aanwezig met 3GB of 4GB aan werkgeheugen en 32GB of 64GB aan opslagruimte. De adviesprijs van de Desire 10 Pro is nog onbekend. Het is duidelijk dat de smartphone duurder zal worden in vergelijking met de Desire 10 Lifestyle.

Vorig artikelGoogle onthult Pixel smartphone op 4 oktober
Volgend artikelApple onderzoekt problemen met Lightning Earpods

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in