Meerkat stopt met videostreaming app

Meerkat is gestopt met het aanbieden van de streamingapps. De app was een tijd geleden behoorlijk populair, sinds enkele maanden is er een sterke terugloop in interesse. Dit is gelijk de reden waarom Meerkat heeft besloten om volledig te stoppen met de videodienst. Meerkat-appMeerkat was maanden geleden behoorlijk populair. Een van de oprichters heeft via Twitter laten weten dat de ap niet langer beschikbaar is voor Android en iOS. Ook is het officiële Twitter account offline gehaald. Het lijkt erop dat de ondersteuning officieel is stopgezet.

Meerkat werd vorig jaar behoorlijk populair in een korte periode. Kort daarna verscheen de concurrent Perioscope. Inmiddels is Periscope overgenomen door Twitter, en biedt eenvoudige integratie met social media. Na de lancering van Periscope is de populariteit van de streaming-app behoorlijk snel gedaald.

De ontwikkelaars hebben wel een nieuwe versie vrijgegeven. Met Houseparty proberen ze het opnieuw. De app Houseparty maakt het mogelijk om met een groep van 8 mensen tegelijk te videochatten.

Vorig artikelBekijk de Formule 1 GP van Maleisië
Volgend artikel‘Hoesjesmaker Spigen toont Pixel XL smartphone’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in