OnePlus komt op 15 november met nieuwe OnePlus 3T-smartphone

Al langere tijd gaan er geruchten over een nieuwe OnePlus smartphone, volgens de laatste geruchten komt OnePlus op 15 november met een nieuwe smartphone welke wordt verkocht als de OnePlus 3T-smartphone. 

OnePlus-3-goudDe nieuwe variant welke is gebaseerd op de OnePlus 3 zal beschikken over een aantal functionaliteiten. Zo heeft de processor een kloksnelheid van 2,35Ghz. Volgens de laatste geruchten beschikt de nieuwe smartphone over een Snapdragon 821-chipset.

Naast de nieuwe chipset beschikt de smartphone over vergelijkbare specificaties in vergelijking met de reguliere OnePlus 3 smartphone. Net als de OnePlus 3 beschikt de smartphone over 6GB aan RAM. Naar verluidt is er wel een betere camera aanwezig. De camera zou namelijk voorzien zijn van de Sony IMX398-sensor. Deze camera heeft een diafragma van f/1,7 en heeft een dual-core autofocus.

Adviesprijs en beschikbaarheid

De adviesprijs van de OnePlus 3T ligt waarschijnlijk wel hoger in vergelijking met de ONePlus 3. Volgens eerdere geruchten wordt de smartphone verkocht voor 479 dollar. Wanneer de smartphone verkocht zal worden is vooralsnog onduidelijk.

Vorig artikelTerugroepactie voor GoPro Karma drone
Volgend artikelTV-app Ziggo Go beschikbaar voor Windows 10

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in