‘Afbeeldingen Huawei P10 opgedoken’

Huawei heeft weer een aantal nieuwe toestellen op de planning staan, de Huawei P10 is een van deze smartphones. De nieuwe Huawei P10 is vandaag opgedoken. 

p10-huaweiVorig jaar verscheen de Huawei P9 smartphone, zeker voor het geld een smartphones welke is voorzien van indrukwekkende specificaties. Het is nog onduidelijk wanneer Huawei de P10 smartphone op de markt zal brengen.

Vandaag zijn er een aantal afbeeldingen opgedoken van de nieuwe Huawei P10.  Naast de afbeeldingen zijn er ook een aantal specificaties opgedoken van de smartphone.

Dubbele camera en nieuwe vingerafdrukscanner

Net zoals de P9 beschikt ook de P10 over een dubbele camera aan de achterzijde van de smartphone. In vergelijking met zijn voorganger zijn er een aantal wijzigingen, een van deze wijzigingen is de aanpassing van de vingerafdrukscanner. De nieuwe vingerafdrukscanner is te vinden aan de voorzijde van de smartphone.

We zullen nog even moeten wachten voordat er meer informatie beschikbaar zal komen voor de Huawei P10 smartphone. Zoals we nu kunnen zien gaat het waarschijnlijk om een prototype.

VIAPhonearena
Vorig artikelT-Mobile vergroot capaciteit 4G-netwerk
Volgend artikelAndroid 7.0 voor Huawei Mate 8 onofficieel beschikbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in