Netflix vanaf nu ook offline te gebruiken

Netflix heeft vandaag een nieuwe grote functionaliteit toegepast. De nieuwe dienst biedt vanaf nu de mogelijkheid aan om series te downloaden. Hierdoor kan je ook zonder internetverbinding de series en films volledig te bekijken zonder internetverbinding.

NetflixDe functie is al jaren een gewilde functionaliteit. Met de nieuwe functie kunnen Netflix-gebruiker ook bijvoorbeeld tijdens een lange reis een serie bekijken zonder internet. De nieuwe functie is te gebruiken door naar de details-pagina van een serie te gaan. Daar vind je de downloadknop. Via de downloadknop is het eenvoudig om de serie te downloaden.

Nog niet alle series werken met de nieuwe functionaliteit. Een aantal populaire series zijn vanaf vandaag te downloaden. Orange is The New Black, Narcos en The Crown is inmiddels volledig te downloaden.

Android en iOS

De nieuwe functionaliteit is te gebruiken op zowel Android als iOS. Om de beschikbare series te kunnen downloaden is er een nieuwere versie van de app nodig. Via de downloadknop is het eenvoudig om een serie te downloaden.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here