‘HTC X10 smartphone verschijnt in januari’

HTC zal naar verwachting in januari 2017 de nieuwe HTC X10 presenteren. Er wordt verwacht dat de HTC X10 beschikt over goede specificaties. HTC richt zich vooral op het middensegment met de nieuwe smartphone. 

htc-x10-640x360Volgens MyDrivers wordt de smartphone in januari aangekondigd, al is het nog onduidelijk wanneer de smartphone precies verkocht zal worden. Volgens de laatste geruchten wordt de smartphone verkocht voor een adviesprijs van 288 dollar. Hiervoor krijg je een smartphone welke beschikt over een 5,5-inch full-hd-scherm met een MediaTek Helio P10-chip met 3GB aan RAM en een 13 megapixel-camera aan de achterzijde.

Of het toestel ook naar de Nederlandse markt komt, is vooralsnog onduidelijk. De HTC One X9 was voor een korte periode leverbaar in Europa.

Nieuwe HTC 11

In het eerste kwartaal van 2017 wordt ook de nieuwe HTC 11 verwacht. Het nieuwe vlaggenschip beschikt naar verwachting over een 5,5-inch scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Onder de motorkap is er een Snapdragon 835-chip te vinden.

Vorig artikelGratis data tijdens kerst bij Vodafone
Volgend artikelOnePlus gaat OnePlus 3T in India produceren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in