Philips geeft per ongeluk megakorting – Producten worden niet geleverd

Deze week was het mogelijk om producten te bestellen met een flinke korting in de Philips webshop. Het bedrijf heeft een juridische reden gevonden om de producten met megakorting niet te leveren. 

Door een fout in de webwinkel kregen mensen per product 75 euro korting in plaats van 7,50 euro. Om te voorkomen dat de actie helemaal uit de hand liep, heeft Philips besloten om een deel van de webshop tijdelijk te besluiten.

Philips heeft na overleg met de juridische afdeling toch besloten om de bestelde artikelen niet te leveren. Een aantal problemen zijn al verzonden volgend de woordvoerder.  “We hebben aan een beperkt aantal consumenten de producten al geleverd en die gaan we niet terugeisen”, de rest van de producten wordt niet geleverd. Om hoeveel producten het gaat is vooralsnog onduidelijk. Philips gaat de klanten die hun bestelde producten niet krijgen, zo snel mogelijk geld teruggeven.

Al ruim een week konden de shoppers de foutieve kortingscode terugvinden. Inmiddels is de code niet meer te gebruiken. Alle bestellingen welke gister zijn geplaatst worden ongedaan gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here