Honor gaat toestellen exclusief verkopen via vMall

Het dochterbedrijf van Huawei heeft besloten om de smartphones alleen nog via de eigen Vmall webshop te verkopen. De telefoons van Honor zijn vooralsnog gewoon te verkrijgen bij webwinkels en fysieke winkels. Binnenkort wil Honor hier een einde aan maken, en de toestellen alleen via de Vmall webshop verkopen. 

De Honor-telefoons zullen alleen nog verkrijgbaar zijn via de eigen Vmall webwinkel. Vooralsnog zal dit alleen van toepassing zijn voor de Benelux, in de rest van de wereld blijven de toestellen wel via andere wegen verkrijgbaar.

Honor heeft besloten het op deze manier te doen om zo een beter overzicht te krijgen in het aantal verkochte toestellen. Uiteraard zullen er nog wel een aantal webwinkels de Honor-smartphones verkopen welke via een andere manier zijn geïmporteerd.

Verkoop via webshop

Honor is niet het enige merk welke toestellen exclusief verkoopt via een eigen webwinkel. Ook OnePLus verkoopt de smartphones alleen via de webwinkel. Ook Google heeft een voorkeur om de producten via de eigen webwinkels te verkopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here