Nokia 6 binnen één minuut volledig uitverkocht in China

De Nokia 6 is enorm populaire in China, de smartphone verscheen alleen in China op de markt en is binnen één minuut volledig uitverkocht. De lancering is een behoorlijk groot succes in China. 

De Nokia 6 werd onlangs uitgebracht door HDM Global, het bedrijf heeft de rechten op de merknaam van Nokia. HDM Global heeft grootste plannen met Nokia.

Binnen één minuut was de Nokia 6 uitverkocht op de Chinese webshop. Er was al een tijdje een mogelijkheid om je te registreren voor de nieuwe Nokia 6 smartphone. Er waren meer dan 1 miljoen registraties voor de nieuwe smartphone van Nokia. Dit was daarom ook de reden waarom de smartphone in een aantal seconden volledig was uitverkocht. Hoeveel smartphones er beschikbaar voor de verkoop is vooralsnog onduidelijk.

Specificaties Nokia 6

De Nokia 6 is een goedkoop toestel met redelijke specificaties. Zo beschikt de smartphone over een 5,5-inch scherm met een Full HD resolutie. Onder de motorkap is er een Snapdragon 430 van Qualcomm te vinden met 64GB aan interne opslag en 4GB aan werkgeheugen.

Omgerekend wordt de smartphone verkocht voor 230 euro, helaas is er geen release voor de Nederlandse markt. Al lijkt de kans behoorlijk aanwezig dat Nokia ook de smartphone in Europa zal gaan uitbrengen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here