Nederlandse prijzen HTC U Ultra en U Play bekend

Vanaf 2 maart zullen de nieuwe HTC U Ultra en HTC U Play verkocht worden in Nederland. Inmiddels is de smartphone al te preorderen in Nederland. De prijs is vandaag door detailhandelaars bekend gemaakt. 

In de voorverkoop kan de U Play gereserveerd worden voor een bedrag van 499 euro. De U Ultra smartphone wordt verkocht voor een bedrag van 799 euro. Naar verwachting zijn dit ook de adviesprijzen van de smartphones.

Twee weken geleden heeft HTC tijdens een evenement de nieuwe smartphones uitgebracht. De U Play beschikt over een Helio P10 processor. Er is een versie met 3GB aan RAM in combinatie met 32GB aan interne opslag. Ook is er een variant met 4GB an 64GB interne opslag beschikbaar. Verder heeft de smartphone de beschikking over een 5.2-inch LCD display.

De HTC U Ultra is duurder en beschikt over high-end specificaties. Onder de motorkap van de smartphone is er een Snapdragon 821 chipset te vinden met 4GB aan RAM en maximaal 128GB aan interne opslag. De U Ultra heeft een smartphone met een scherm van 5.7-inch met een resolutie van 2560×1440 pixels.

De smartphones zijn vanaf 2 maart leverbaar in Nederland.

Vorig artikelFacebook test nieuwe advertenties in Messenger-app
Volgend artikelOntwikkelaar Flappy Bird komt met nieuw spel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in