Google werkt aan Pixel 2 en budget Google Pixel

Google werkt aan een tweetal nieuwe Pixel smartphones. Het Amerikaanse techbedrijf komt dit jaar naar verwachting met de nieuwe Pixel 2 en een betaalbare versie van de Pixel. 

De Pixel en Pixel Xl verschenen vorig jaar oktober, de toestellen zijn nog altijd niet officieel te verkrijgen in Nederland. De Amerikaanse zoekgigant zou inmiddels werken aan een opvolger van de Google Pixel. Google wil zich met de nieuwe variant vooral richten op het verbeteren van de camera.

Naast de Google Pixel 2 werkt Google ook aan een budgetversie van de Google Pixel smartphone. Google zou de Pixel-smartphones toegankelijk willen maken voor de opkomende markten.

Volgens bronnen krijgt de Google Pixel 2 een hogere adviesprijs met zich mee. De goedkoopste Google Pixel wordt momenteel al verkocht voor een behoorlijk hoog prijskaartje. De volgende Pixel wordt naar verwachting nog iets duurder.

Het lijkt erop dat Google bezig is met een budget-versie van de Google Pixel smartphone. Of deze ook voor de Europese markt wordt uitgebracht is vooralsnog onduidelijk.

Vorig artikelWebsite LeakedSource offline gehaald door politie
Volgend artikelFoto’s en specificaties Galaxy S8 verschijnen online

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in