‘Afbeeldingen Honor 8 Lite smartphone opgedoken’

Honor komt deze maand met een nieuwe Lite-versie van de Honor 8 smartphone. De Honor Lite is een goedkopere variant in vergelijking met het huidige vlaggenschip. 

Het dochterbedrijf van Huawei brengt binnenkort een nieuw toestel op de markt. De nieuwe Honor 8 Lite is een smartphone welke de beschikking heeft over interessante specificaties. De smartphone heeft uiteraard veel weg van de Honor 8 smartphone. Verschillen tussen de Honor 8 en Honor 8 Lite zijn er wel. De Lite-variant heeft een enkele camera op de achterzijde en beschikt over een microUSB-poort in plaats van een USB Type-C poort.

De Honor 8 Lite beschikt standaard over Android 7.0 Nougat en heeft de beschikking over een 5,2-inch Full HD-scherm. Onder de motorkap is er een Kirin 655-chipset aanwezig in combinatie met 3GB aan werkgeheugen en 16GB interne opslag.

Beschikbaarheid

De smartphone wordt naar verwachting tijdens het Mobile World Congress gepresenteerd. Het toestel wordt waarschijnlijk verkocht voor een adviesprijs van ongeveer 279 euro.

VIA@rquandt
Vorig artikelMoederbedrijf Mercedes-Benz gaat zelfrijdende auto’s ontwikkelen voor Uber
Volgend artikelNintendo Classic Mini: Ruim 1,5 miljoen exemplaren wereldwijd verkocht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in