Microsoft komt met eigen variant van Galaxy S8

Een paar dagen geleden heeft Samsung eindelijk de nieuwe Galaxy S8 en S8+ uitgebracht. Na maanden van speculaties en geruchten was het eindelijk zover. De nieuwe smartphone beschikt over high-end hardware. Microsoft heeft laten weten dat het bedrijf een eigen versie van de Galaxy S8 en S8+ zal gaan uitbrengen. 

Er is nog maar weinig informatie bekend over de speciale editie van de Galaxy S8 smartphone. Microsoft zou de smartphone standaard uitrusten met eigen applicaties zoals  skype, OneDrive, Office 365 en de virtuele assistent Cortana.

De toestellen blijven op Android-draaien, er wordt geen versie van Windows Phone op de smartphones geinstalleerd. Voorlopig lijkt het er echter op dat de toestellen alleen in de Verenigde Staten gelanceerd zullen worden. Verdere informatie of plannen over de bredere uitrol zijn vooralsnog onduidelijk.

De Microsoft Editions van de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ gaan in de Verenigde Staten tussen de 10 en 30 dollar extra kosten bovenop de normale verkoopadviesprijs. Dit is waarschijnlijk inclusief een abonnement op Officie 365 en OneDrive.

Vorig artikel‘Nieuwe iPhones beschikken over True Tone-scherm’
Volgend artikelMobiel dataverbruik in Nederland stijgt naar recordhoogte

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in