Motorola komt met betaalbare Moto C en Moto C Plus smartphone

Motorola is van plan om binnenkort een aantal betaalbare smartphones op de markt te brengen. De nieuwe Moto C en de Moto C Plus worden volgens geruchten binnenkort uitgebracht. 

De nieuwe toestellen zouden goedkopere zijn dan de huidige Moto G5 en de G5 Plus. Deze week zijn er een aantal renders opgedoken via Evan Blass. Volgens Blass beschikken de smartphones over een 5-inch scherm en draaien de smartphones standaard op Android 7.0 Nougat. De Moto C komt in een 3G en 4G variant. Beide smartphones beschikken over een beperkte resolutie van 854 x 480 pixels.

Het 3G is de goedkoopste variant welke beschikt over een MediaTek quad-core 32-bit processor welke is geklokt op 1,3 Ghz. De 4G variant heeft een krachtigere 64-bit processor. De smartphone heeft 1GB RAM en 8GB of 16GB aan opslag.

Moto C Plus

De Moto C Plus is een grotere smartphone welke alleen als 4G variant verkocht zal worden. De smartphone beschikt over een resolutie van 1280×720 pixels. Onder de motorkap van de smartphone is er een MediaTek 64-bit processor aanwezig welke is geklokt op een snelheid van 1,3Ghz. De Moto C Plus beschikt over 1 of 2GB aan RAM en 16GB interne opslag.

Wanneer de smartphones worden verkocht is vooralsnog onduidelijk.

Vorig artikelProblemen bij Ziggo met verschillende Google-diensten
Volgend artikelZiggo heeft problemen met Google-diensten opgelost

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in