Systeemeisen Windows 10 Cloud opgedoken

Al langere tijd gaan er geruchten over Windows 10 Cloud. Het nieuwe besturingssysteem van Microsoft is naar verwachting een lichtere versie welke zich vooral richt op de cloud-applicaties.

Een intern Microsoft-document is online verschenen. Het document geeft meer informatie over de nieuwe Windows 10 Cloud versie. Het is de verwachting dat Microsoft het besturingssysteem begin mei zal uitbrengen tijdens een evenement. De nieuwe versie kan je zien als een uitgeklede versie van Windows 10 welke enkel applicaties uit de Windows Store zal gaan draaien.

Windows 10 Cloud is een systeem welke zich vooral richt op cloud-achtige apparaten. Volgens Microsoft is er minimaal een quadcoreprocessor vereist, het moet minimaal gaan om een Intel Celeron. Daarnaast is er 4GB RAM en 32GB interne opslag vereist. Bij een 64bit-systeem is er 64GB vereist.

Het is nog niet geheel duidelijk of Windows 10 Cloud ook de uiteindelijke naam van het besturingssysteem zal worden. Er gaan ook geruchten over Windows 10 S. Op 2 mei staat het Education Event van Microsoft op de planning.

Vorig artikelT-Mobile verhoogt snelheid 4g-netwerk naar 300Mbit/s
Volgend artikelApple verwacht verkooprecord nieuwe iPhone 8

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in