Eerste voorraad Nokia 3310 binnen enkele uren volledig uitverkocht

De eerste voorraad van de nieuwe Nokia 3310 is sinds begin deze week in Nederland aangekomen. Binnen enkele uren is de eerste voorraad van de Nokia 3310 ook volledig uitverkocht, zo blijkt uit informatie van de website GSM Helpdesk

In februari heeft HMD Global de opvolger van de Nokia 3310 op de markt gebracht. De vernieuwde versie bevat vergelijkbare functionaliteiten en een vergelijkbaar design. De interesse in de nieuwe Nokia 3310 is enorm groot, ook in Nederland.

Volgens GSM Helpdesk is de volledige Nederland voorraad in zijn geheel gedistribueerd naar de MediaMarkt. Bij de meeste MediaMarkt filialen waren de telefoons binnen enkele uren volledig uitverkocht. Veel klanten hadden een pre-order geplaatst van de smartphone.

Er komt binnen enkele dagen weer een nieuwe levering Nokia 3310-toestellen aan in Nederland, naar verwachting wordt hierdoor het aanbod van Mediamarkt vergroot. Ook krijgen andere webwinkels langzaam voorraad.

Nokia 3310

De nieuwe Nokia 3310 wordt verkocht voor een adviesprijs van 59,99 euro. De nieuwe versie van de Nokia 3310 heeft als voordeel dat de accuduur nog altijd behoorlijk lang is.

Vorig artikelSamsung Galaxy A3(2016) ontvangt Android 7.0 Nougat
Volgend artikelAmazon stopt met onbeperkte dataopslag op Amazon Drive

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in