Specificaties Google Pixel 2 opgedoken

Deze week zijn er een aantal nieuwe geruchten opgedoken over de nieuwe Pixel 2017-toestellen. Er zijn een aantal interessante wijzigingen te vinden in de smartphone, waaronder het ontbreken van de 3.5mm-koptelefoonaansluiting. 

Google Pixel 2017-toestellen

Over de nieuwe Google Pixel toestellen zijn al een aantal details opgedoken. De nieuwe smartphones moeten de Google Pixel van vorig jaar gaan opvolgen. Onder de codenaam walleye en taimen worden de nieuwe smartphones ontwikkeld. Het kleine toestel krijgt een scherm van 5.0 inch en wordt gemaakt door HTC. De grotere variant beschikt over een scherm van 5,99 en wordt geproduceerd door LG.

Google Pixel 2

De Google Pixel 2 heeft de beschikking over een Snapdragon 835-chipset met naar verwachting 4GB aan werkgeheugen en 64GB interne opslag. In de benchmark is ook te zien dat de smartphone beschikt over een scherm met een beeldverhouding van 18:9.

De Pixel 2 is de kleinere smartphone en wordt ontwikkeld onder de codenaam ‘walleye’ Google heeft besloten om de smartphone te voorzien van  4,97-inch display met een Full-HD resolutie en een beeldverhouding van 18:0.

Wanneer de Pixel 2 op de markt zal verschijnen is vooralsnog onduidelijk. We verwachten rond september of oktober. De lancering zal naar verwachting samenvallen met de lancering van de nieuwe Android 8.0-versie.

 

 

Vorig artikelBekende lekker onthult uiterlijk iPhone 8
Volgend artikelGoogle stopt met Android Market voor oudere Android toestellen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in