Gebruikers OnePlus 5 klagen over 4G-netwerk bij Vodafone

De OnePlus 5 is recent uitgebracht. Er komen op diverse forums berichten voorbij dat de OnePlus 5-gebruikers geen verbinding kunnen maken met het netwerk van Vodafone. Het gaat om het 4G-netwerk van Vodafone. Vooralsnog is er geen oplossing beschikbaar. 

4G-netwerk van Vodafone

Bij steeds meer mensen zijn er problemen met de OnePlus 5 in combinatie met het 4G-netwerk van Vodafone. Op het forum van OnePlus en XDA-Developers zijn er veel verschillende klachten te vinden. Bij een aantal gebruikers is de verbinding redelijk tot slechts, ook zijn er gebruikers welke totaal geen verbinding krijgen met het 4G-netwerk van Vodafone.

Vodafone is op de hoogte van de problemen. Tegenover Tweakers heeft Vodafone laten weten dat het probleem afkomstig is vanaf de smartphone en niet vanaf het netwerk. Smartphones met een vergelijkbare chipset kunnen wel gebruik maken van het 4G-netwerk. De provider heeft van OnePlus geen toestel ontvangen om het netwerk te testen. Wel gaat Vodafone de smartphone alsnog testen, vanwege het grote aantal klachten.

Vorig artikelMiniversie Super Nintendo verschijnt op 29 september
Volgend artikelPublieke bèta van iOS 11 uitgebracht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in