OnePlus 5 vanaf vandaag verkrijgbaar voor iedereen

De OnePlus 5 is vanaf vandaag te verkrijgen voor iedereen. De smartphone is alleen via de website van OnePlus te koop voor een bedrag  van 499 euro of 559 voor de 128GB variant met 8GB RAM. 

Vorige week werd de smartphone door OnePlus uitgebracht. De smartphone is hierdoor wereldwijd al vrij snel beschikbaar. Op 20 juni verscheen de smartphone in Nederland.

De twee OnePLus 5 modellen zijn vooralsnog direct leverbaar en worden vervolgens binnen enkele dagen thuisbezorgd. Er zijn twee varianten waarvan een grijze versie met 6GB RAM en 64GB opslagruimte of een variant met 8GB RAM en 128GB opslag. De smartphone worden verkocht voor respectievelijk 499 en 559 euro.

OnePlus 5

De OnePlus 5 bevat over een aantal verbeterde specificaties. Een van de grootste nieuwe functionaliteiten is de dubbele camera welke aan de achterzijde is te vinden. Onder de motorkap is er een Snapdragon 835-chipset te vinden. Verder heeft de smartphone de beschikking over een 5,5 inch-scherm met een full hd-resolutie van 1920 bij 1080 pixels.

Vorig artikelPublieke bèta van iOS 11 uitgebracht
Volgend artikelOnePlus biedt korting op de OnePlus 5 bij inruil oud toestel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in