Honor 9 verkrijgbaar in Nederland voor 430 euro

Honor gaat zijn nieuwe Honor 9 ook in Europa verkopen voor een adviesprijs van 439,90 euro. Zo blijkt uit informatie welke online verschenen op de online VMall store van Honor. 

Begin juni heeft Honor de nieuwe smartphone in China op de markt gebracht. Vanaf 16 juni is de smartphone te verkrijgen in Nederland. Toen was nog onduidelijk wanneer het toestel naar Europa zou komen.

Honor 9

De Honor 9 is de opvolger van de Honor 8 en heeft de beschikking over een aantal verbeteringen en nieuwe functionaliteiten. Op de website van VMall is te zien dat de smartphone wordt verkocht voor 429,90 euro. Hiervoor krijg je de beschikking over 4GB werkgeheugen en 64GB interne opslagruimte. Honor maakt ook een variant met 6GB ram en 128GB flashopslag beschikbaar, op de webshop is deze nog niet beschikbaar.

De Honor 9 is een smartphone welke de beschikking heeft over een 5,15-inch scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels. Onder de motorkap van de smartphone is er een Kirin 960-soc te vinden. Het toestel heeft een dubbele camera in de vorm van een 12-megaxpixelcamera en 20-megapixelcamera.

Honor heeft de smartphone voorzien van Android 7.0 met de EMUI 5.1-schil.

Vorig artikelOnePlus: ‘Verkeerde configuratie veroorzaakte 4G-problemen OnePlus 5’
Volgend artikel‘iPhone 8 laadt sneller op met nieuwe USB-C-adapter’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in