Nokia 8 wordt op 16 augustus officieel uitgebracht

De Nokia 8 wordt op 16 augustus officieel uitgebracht. De nieuwe smartphone van HMD Global wordt een high-end smartphone en heeft de beschikking over interessante hardware. De Nokia 8 moet het nieuwe vlaggenschip worden van de fabrikant. Volgens de laatste berichten wordt de smartphone op 16 augustus uitgebracht tijdens een evenement. De Nokia 8 moet een vlaggenschip smartphone worden met high-end specificaties.

Over de nieuwe smartphone is inmiddels redelijk veel informatie bekend. Onder de motorkap van de smartphone is er naar verwachting een Snapdragon 835-chipset aanwezig in combinatie met 4GB aan RAM.  Aan de achterzijde van de smartphone is er een dubbele camera met 13 megapixel-sensors aanwezig van Carl Zeiss. Verder beschikt de smartphone over een 5,3-inch QHD-scherm.

Zoals het er nu naar uitziet is er op 16 augustus een evenement waar de Nokia 8 uitgebracht zal worden. De eerste uitnodigingen voor de pers zijn uitgestuurd. Wanneer de smartphone vervolgens verkocht zal worden is vooralsnog onduidelijk.

Vorig artikelAdobe stopt in 2020 met ondersteuning Flash
Volgend artikelMicrosoft stelt Paint-fans gerust: Paint blijft beschikbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in