Scherpe render Galaxy S8 Active opgedoken

Al enkele weken gaan er geruchten over de nieuwe Galaxy S8 Active smartphone. Naast details zijn er nu ook een aantal afbeeldingen opgedoken van de nieuwe smartphone. Op de afbeelding is dit keer ook de zijkant van het toestel te zien. 

Galaxy S8 Active

De kans is behoorlijk aanwezig dat Samsung binnenkort de nieuwe Galaxy S8 Active zal gaan onthullen. De nieuwe Galaxy S8 Active is een stevigere variant op basis van de Galaxy S8. 

Op de afbeeldingen is duidelijk te zien dat de smartphone beschikt over extra dikke schermranden. Dit is vooral gedaan om te zorgen dat de smartphone extra bescherming kan bieden. De Samsung Galaxy S8 is enorm kwetsbaar, maar de Galaxy S8 Active kan zeker tegen een stootje. De Active-serie van de Galaxy S8 moet voldoen aan militaire voorwaarden.

Specificaties

De Galaxy S8 Active heeft een 5.8-inch AMOLED scherm met een resolutie van 1440 b ij 2960 pixels. Ook onder de motorkap is er krachtige hardware aanwezig. Volgens de geruchten gaat het om een Snapdragon 835 met 4GB aan werkgeheugen.

De afbeeldingen zijn afkomstig van Evan Blass. Het zal naar verwachting niet lang meer duren voordat de smartphone wordt uitgebracht.

Vorig artikelApple verwijdert VPN-apps per direct uit Chinese App Store
Volgend artikelOnderzoeker vindt ernstig lek in WiFi-chip smartphones

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in