‘High-end Nokia 8 wordt verkocht voor 520 euro’

De Nokia 8 verschijnt over twee weken, het lijkt erop dat de adviesprijs van de smartphone al is gelekt. De smartphone is ondanks zijn high-end specificaties aanzienlijk goedkoper in vergelijking met andere high-end vlaggenschepen. 

Nokia 8 adviesprijs

Volgens de website Mobilissimo, welke de prijs baseert op de prijs van Vodafone Roemenië wordt de smartphone verkocht voor een bedrag van 520 euro. De prijs is interessant, aangezien de smartphone beschikt over high-end hardware, waaronder een krachtige Snapdragon 835-chipset.

Over de Nokia 8 zijn al een aantal details opgedoken. Volgens de laatste geruchten beschikt de smartphone over een 5,30 inch-scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Onder de motorkap is er een Snapdragon 835-chipset aanwezig en 64GB aan interne opslagruimte. Verder is er 4GB aan RAM in het toestel te vinden.

Aan de achterzijde van de smartphone is er naar verwachting een dubbele 13 megapixel-camera te vinden van Carl Zeiss. Naar verwachting wordt de smartphone op 16 augustus officieel uitgebracht tijdens een evenement.

Vorig artikelNokia 3 krijgt binnenkort update naar Android 7.1 Nougat
Volgend artikel‘Snellere versie Tesla Model 3 verschijnt in 2018’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in