‘Xiaomi werkt aan Android One-smartphone’

Volgens de laatste geruchten werkt Xiaomi aan een nieuwe smartphone welke is gebaseerd op Android One. Xiaomi wordt steeds bekender wereldwijd. Nog altijd is de smartphone slecht te verkrijgen. Een groot nadeel is ook de MIUI interface, beide problemen worden binnenkort mogelijk opgelost. 

MIUI is de interface welke Xiaomi gebruikt voor de smartphones. De interface brengt een aantal functionaliteiten met zich mee. Veel consumenten vinden de versie van Xiaomi te druk.

Naar verluidt gaat Xiaomi samenwerken met Google voor een nieuwe Android One-smartphone. Het voordeel is hiervan is dat je snel updates kan verwachten en een stock-Androidervaring kan verwachten. Ook is de kans behoorlijk groot dat de nieuwe smartphone in de Verenigde Staten wordt uitgebracht.

Specificaties

Volgens recente berichten draagt het toestel de naam Xiaomi A1. De smartphone zou gebaseerd zijn op de Xiaomi 5X smartphone en beschikt over een 5,5-inch scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Daarnaast is er een Snapdragon 625-chipset te vinden met 5GB aan RAM en 32/64GB interne opslag.

 

Vorig artikelFormule 1 kondigt officieel e-sportstoernooi aan
Volgend artikelDe geschiedenis van de telefoon en de opkomst van Sim Only

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in