Samsung presenteert nieuwe Galaxy Note 8

Samsung heeft vandaag de nieuwe langverwachte Galaxy Note 8 uitgebracht. De nieuwe smartphone van Samsung is de opvolger van de Galaxy Note 7. 

Galaxy Note 8

Qua uiterlijk lijkt de smartphone veel op de Galaxy S8. De smartphone rondom het scherm zeer dunne randen en heeft de beschikking over een scherm van 6,3-inch. Vanaf 15 september is de smartphone te verkrijgen in Nederland.

De Samsung Galaxy Note 8 is het nieuwe vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse fabrikant. Ten opzichten van de Galaxy Note 8 beschikt de nieuwe smartphone over een dubbele camera aan de achterzijde en een S Pen. De Note 8 is vanaf 15 september te verkrijgen in Nederland.

Net als de Galaxy S8 heeft de Note 8 de beschikking over een voorkantvullend scherm welke doorloopt in de randen van het Samsung. Rondom het scherm zijn de bezels minimaal. Samsung heeft een 6,3-inch display gebruikt met een resolutie van 2960 bij 1440 pixels. In de Note 8 zit een accu met een capaciteit van 3300mAh. Verder beschikt de smartphone over 6GB lpddr4 werkgeheugen. Onder de motorkap is er een krachtige Exynos 8890 chipset te vinden.

Vorig artikelIkea begonnen met verkoop gekleurde slimme Trådfri-lampen
Volgend artikel‘Tesla komt binnenkort met functie voor persoonlijke instellingen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in