Zorgeloos genieten van een creatieve zomer

We hebben nog een kleine maand te gaan en dan staat het najaar alweer voor de deur. Tot die tijd genieten we nog van het (soms) heerlijke zomerweer en leuke activiteiten. Of je nou op een verre reis gaat of je vrije tijd doorbrengt in eigen land: er is altijd tijd voor het schieten van foto’s. De zomer – en dan vooral de prachtige nazomer – leent zich hier perfect voor. Met deze onmisbare gadgets ben je gegarandeerd van een prachtig eindresultaat, ongeacht je ervaring met fotografie, de locatie of het onderwerp. Bovendien geven ze je een zetje in de creatieve richting wanneer je verlegen zit om een dosis inspiratie.

  1. Waterdichte verpakking

Wanneer de temperaturen stijgen bevinden we ons maar al te graag aan het water. Een waterproof Gear4 hoesje voor je smartphone of andere gadgets is dan onmisbaar! Je wilt natuurlijk niet dat je kostbare apparatuur schade oploopt of kopje onder gaat. Ook voor je DSLR of digitale camera bestaan er dergelijke hoezen. Aan het strand, het zwembad of een middagje wakeboarden: voortaan wijkt jouw camera geen seconde meer van je zijde. Dankzij de universele AQUAPAC is er geen excuus meer om deze speciale momenten niet vast te leggen. Bovendien beschermt hij ook tegen vuil, zand of andere invloeden!

  1. Compacte mini-printer

Wie kent ze niet: de handige alles-in-één camera van Polaroid. Deze hebben vaak een wat ouderwets imago, maar ze zijn nieuw leven ingeblazen! De kwaliteit is verbeterd, ze zijn sneller, compacter en bovendien verkrijgbaar in tal van hippe uitvoeringen. Ze zijn dan ook niet te missen op een gezellig festival of een dagje uit.

Er is ook een mini-printer variant waarmee je foto’s enkel uitprint. De foto’s zelf worden gemaakt met een smartphone of tablet. Met de bijbehorende app voorzie je je beeldmateriaal van een leuke filter en na het maken van een razendsnelle draadloze verbinding heb je in enkele seconden een geprint exemplaar in handen. Dankzij het speciale papier is de print razendsnel droog en direct te delen.

  1. Investeer in materiaal

Over het algemeen zijn objectieven een kostbare aanvulling op je collectie, maar ze geven je creatieve blik wel een enorme boost! Bovendien geven ze stuk voor stuk een uniek effect mee aan je foto’s. Effecten die softwarematig niet zijn na te bootsen. Wil je het eerst een keer voordelig uitproberen? Huur dan een setje voor een dag of een week. Zo kun je voor een klein bedrag kennis maken met dit bijzondere stukje materiaal. Een andere optie is een opzetlensje voor je smartphone. Deze wordt vaak geleverd met een leuke app om je kiekjes nóg unieker te maken. Niet in het bezit van de juiste smartphone? Kies dan voor een universeel setje opzetlensjes met bijvoorbeeld een macro- of wide angle effect.

  1. Solar powered camera strap

Na een lange zomerdag is de kans groot dat je tegen de avond met een lege camera accu staat. Gelukkig wordt er gewerkt aan een camera strap op zonne-energie! Hij is meer dan het wachten waard, want hij belooft een hoop camerazorgen weg te nemen. Nooit meer verrast door een lege accu én tegelijkertijd een veilig plekje voor je kostbare gadget. Bovendien maak je met deze handige gadget supercomfortabel gebruik van je DSLR. Tot het zover is moeten we het nog doen met een extra battery pack, reserve accu of handige autolader.

  1. Tripod-to-go

Fotografie is een ontzettend leuke hobby. Er is echter één probleem: je staat zelf bijna nooit op de foto. Maar daar is een – vrij simpele – oplossing voor: een statief! Met de Bottle Cap Tripod maak je van ieder waterflesje een handig statief voor je smartphone. Ideaal bij het maken van filmpjes! Deze tripod is super licht en compact en andere hoeken of perspectieven zijn eenvoudig te realiseren.

Dit geeft je nieuwe creatieve inzichten, wat het resultaat weer ten goede komt! Voor wie regelmatig fotografeert met zijn of haar smartphone zijn telefoonhoesjes met een ingebouwde standaard een uitkomst. Er bestaat zelfs een variant met een uitschuifbare selfie stick!

Welke gadget is voor jou onmisbaar?

Vorig artikelDJI Spark vliegt na 1 september niet meer zonder nieuwe firmware
Volgend artikel‘iPhone 8 krijgt adviesprijs van ongeveer 999 dollar’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in