De Samsung Galaxy Note 8 krijgt flinke concurrentie van de iPhone 8

De Samsung Galaxy Note 8 is een nieuwe high-end van smartphone welke de beschikking heeft over high-end specificaties. Samsung heeft de smartphone voorzien van vele nieuwe functionaliteiten zoals een dubbele camera aan de achterzijde en krachtige hardware. Binnenkort krijgt de Galaxy Note 8 concurrentie van de iPhone 8.

De komende maanden komen er veel smartphones op de markt. Een van de veel verwachte smartphones is de nieuwe iPhone 8 van Apple. Al maanden gaan er geruchten over de nieuwe smartphone van Apple.

De Samsung Galaxy Note 8 en iPhone 8 bevinden zich in de zelfde klasse. Zowel de Note 8 als de iPhone 8 zijn gericht op high-end segment en beschikken over high-end hardware.

Samsung Galaxy Note 8

De Samsung Note 8 is inmiddels uitgebracht. In september volgt naar verwachting de iPhone 8. Samsung heeft de Note 8 voorzien van een Quad HD AMOLED scherm met een diagonaal van 6,3-inch. Net zoals bij de Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus zijn er gebogen randen rondom het scherm en nauwelijks bezels. Naar verwachting beschikt de iPhone 8 ook over een scherm met minimale bezels rondom het scherm.

Binnenkant van de Samsung Galaxy Note 8

Onder de motorkap is er krachtige hardware te vinden. Onder de motorkap van de smartphone is er een krachtige Exynos 8895-chipset te vinden met 6GB aan werkgeheugen. Verder beschikt de smartphone over 64GB interne opslagruimte, met uitbreidingsmogelijkheden via een microSD-kaart.

Een van de grootste verbeteringen is de camera aan de achterzijde. Er is aan de achterzijde een dubbele 12 megapixel-camera te vinden, terwijl er aan de voorzijde een 8 megapixel-camera is te vinden.

Concurrentie van iPhone 8

De grootste concurrent komt naar verwachting van Apple met de iPhone 8. De iPhone 8 is de toekomstige opvolger van de iPhone 7 of iPhone 7 Plus en belooft veel vernieuwingen te bevatten. Als we de geruchten mogen geloven beschikt de iPhone 8 over veel nieuwe vernieuwingen waaronder een compleet nieuw design.

Hoewel de iPhone 8 nog niet officieel is uitgebracht door Apple is er al veel informatie gelekt. De geruchten spreken over een OLED-scherm en een glazen behuizing met de mogelijkheid tot draadloos opladen.

Het nieuwe design van de iPhone 8 brengt een compleet nieuw uiterlijk met zich mee met kleinere bezels rondom de schermen. Ook de klassieke homeknop zal mogelijk verdwijnen. Of Apple het wel lukt om de vingerafdrukscanner te verwerken in het scherm is vooralsnog onduidelijk. Er gaan geruchten dat Apple de Touch ID-sensor zal vervangen voor 3D-gezichtsherkenning waarmee je de smartphone eenvoudig kan ontgrendelen.

Net zoals bij de Samsung Galaxy Note 8 beschikt de smartphone over een nieuw beeldscherm met dunne bezels rondom het scherm. Het gaat hierbij om een OLED-paneel.

Vorig artikelT-Mobile belooft sneller 4G-internet
Volgend artikelAmazon en Microsoft laten Cortana en Alexa samenwerken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in