‘Nieuwe iPhone 8 en iPhone 7s verschijnt op 12 september’

Apple is van plan om op 12 september de nieuwe iPhones te presenteren. Het gaat hierbij om de langverwachte iPhone 8 en de iPhone 7s. 

Nieuwe iPhones

In totaal zou het gaan om een drietal nieuwe iPhones waaronder de iPhone 8. De datum wordt door het betrouwbare Wall Street Journal genoemd, afgaande van bronnen. Apple heeft zelf nog geen uitnodigingen verstuurd.

Tijdens het evenement wordt waarschijnlijk de nieuwe iPhone 7S en iPhone 7S Plus getoond, ook wordt er een derde iPhone verwacht. Het zou gaan om de nieuwe iPhone 8. Het toestel krijgt volgens de laatste geruchten de beschikking over een 5,8-inch display met een scherm welke de volledige voorkant bestaat. Ook zal de homeknop met een Touch ID scanner verdwijnen. Apple zou gebruikmaken van gezichtsherkenning voor de vergrendeling.

Doorgaans verstuurt het bedrijf twee weken van tevoren officiële uitnodigingen naar de pers. Hierdoor moet de uitnodiging een deze dagen verzonden worden.

Mogelijk zal het toestel in eerste instantie beperkt beschikbaar zijn vanwege de productie van bepaalde onderdelen welke niet zo massaal geproduceerd kunnen worden.

Vorig artikelHuawei haalt uit naar Samsung met Huawei Mate 10
Volgend artikelFitbit onthult Ionic smartwatch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in